Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

Van egy álmom, s hiszem, hogy az Ég szőtte a szívembe…

Egy kép él bennem, amely a Betlehemi istálló békéjét árasztja…

Kirekesztett, szeretetre éhes gyermekek veszik körül a jászolt, s körbefonják szívükkel az Isteni Gyermeket…  - Betlehem…

A Béke született meg e szerény szálláson, hogy tökéletlen szívünket bevilágítsa a Fény…a béke fénye. A BÉKE, amelyre mindannyian szomjazunk.

S ez az álom valósággá válhat…elérhető közelségben van…

Nem kell mást tennünk, csak meg kell nyitni a szívünket, hogy a kicsiny Jézus, aki a gyermekek szívében élve keresi a betlehemi szállást, általunk szeretetet, gondoskodást kaphasson, s megszűnjön az elutasítás.

 A Szűzanya Medjugorjéban, mint a Béke Királynője azt üzente nekünk, hogy mi vagyunk Isten kinyújtott keze… A kéz, amely kinyúl, hogy felsegítsen minden elesettet. Kinyújtott kéz, amely ölelésre és gondoskodásra rendeltetett az elhagyottak számára.     

   

Krisztusban Testvérem!

Most a te kezedet hívjuk segítségül, hogy veled erősebbek legyünk, hogy segítségeddel hatékonyabban segíthessünk. Jézus nevében imára és tevékeny szeretetre hívunk…, s reméljük, hogy te is megérzed, hogy e lehetőség által az Úr a szívét nyújtja felénk, s várja a válaszunk...

Lelkünk éltető Fénye, Ó Béke és Szeretet Lelke! Töltsd el az emberi szíveket! Jézusom! Ölelj magadhoz minket, s minden gyermeket!

Szűzanyánk, vezesd Szent Fiadhoz a lelkeket! Ámen.

 

Tisztelettel:Rózsa Sándor